|
|
| Aşq şiirLerii xD | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
FuNkyMOde Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 33 Nerden : Sakarya Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Aşq şiirLerii xD Ptsi Mayıs 05, 2008 8:47 pm | |
| ELVEDA...
Yağmur yağıyordu Gecenin soğuğuydu Belkide bir ömür boyu Sürecekti bu oyun Başımdan büyüktü.. Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda. Ben bize acıdım Kötü olacak sonumuz Seni bıraktım bitiyor oyunumuz Başımdan büyüktü Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda.. Sana son sözüm Aşkımın hatırına Bu oyunu hiç ama Hiçbirzaman unutma.......
elveda... Yağmur yağıyordu Gecenin soğuğuydu Belkide bir ömür boyu Sürecekti bu oyun Başımdan büyüktü.. Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda. Ben bize acıdım Kötü olacak sonumuz Seni bıraktım bitiyor oyunumuz Başımdan büyüktü Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda.. Sana son sözüm Aşkımın hatırına Bu oyunu hiç ama Hiçbirzaman unutma.......
!!!!!!! SeNsİzLiK !!!!!!!!!!!
SEN HİÇ GÖRMESEYDİM SENİNLE TANIŞMASAYDIM AŞKIMI FİLİZLEMESEYDİM NE OLURDU KARŞILAŞMASAYDIK..
ŞİMDİ BEN SANA AŞIK OLDUM AMA SEN BAŞKASINA AŞIK KAVUŞAMICAZ HİÇ BİRZAMAN AMA ŞUNU BİL SENİ HİÇ UNUTMUCAM!!!
Sen ve Ben
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım
Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim
Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin
Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı
Yıktın Sevgilim
Kapladı içimi kara bir hüzün Yanıp sızlamama kalmadı lüzum Zambak çiçeğine benzeyen gözün Kuruyup dalından düştü sevgilim
Kırlarda savrulan çiçekti gönlün Sevdanın elinden tükendi ömrüm Dalında sallanan yapraktım o gün Koparıp dalımdan attın sevgilim
Silindi gönlümden o siyah gözün Yalan söylemeye kalmadı lüzum Yeminler edipte verdiğin sözün Hükmü alemleri bitti sevgilim
Soğuk sular gibi çağlasan dağdan Yanılıp bir tas su içmem sevgilim Mazideki aşkı yaşarız desen Şaşırıp koynuna girmem sevgilim
Hazan yaprakları dökülür güzün Yalanlı sevgiye kalmadı lüzum Aşka inanmadı kalbin ve özün Seven bu yüreği yıktın sevgilim...,
Bitirdim seni
Seni karaladım dün gece üzerini defalarca çizdim bağıra bağıra,ağlaya ağlaya bitirdim seni bir yokuştan aşağı ittim uçurumdan düşüşünü seyrettim ve donuk bir kalpl eterk ettim seni bir bıçak sapladım kalbinin ortasına bir daha sevme bir daha kimseyi yaralama diye ve tükettim seni herşeyinle bir mezar buldum sana içim acıdı önce doyamamıştım sana toprak attım üzerine ağıtlarını yaktım içimin yangınını duymadan sessizliğinde boğuldum göremediğim gözlerinde kayboldum ben bitirdim seni sen geri gelsende gelmesende
Bir Başka Sevda
Gece boyunca titriyor içim Ümitsiz bakışlarla olu Layık olduğu yüreğiyle beraber İncecik bir gözyaşı süzülür Narin yanaklarından yavaşça
Fırtına kopar içimde Amansız bir sancı başlar Tatlı bir heyecan okşar içimi İzini takip eder beraberinde gelen korku Hayal kurarsın yan yana.
Yalnızlığa Mahkûmum
Yalnızlığa mahkûmum, duvarlar suskun, ben durgun, dalıp gidiyor gözlerim ufuk çizgisine, uzaklardan bir ses beni çağırıyor, sonra sessizlik...
Yalnızlığa mahkûmum, bir sis çöküyor yüreğime, gözlerimden iki damla yaş süzülüyor yağmur yağıyor dışarıda. Sonbahar yüreğim ise donuyor... Kış kar yağıyor kalbime. | |
| | | | Aşq şiirLerii xD | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|